2012-11-16 08:40:28• hírek • Németh Ágnes

Napi horoszkóp: Vízöntő - vidáman ébredsz ma reggel

Napi horoszkóp november 16-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A Hold ma is a Nyilas jegyéből üdvözöl. Meglepetések, újdonságok, izgalmak – mindennel számolhatsz, csak nyugalommal és unalommal nem. 10.45-kor rövid, de meglehetősen problematikus Holdszünet kezdődik. Egy csapásra elfáraszt – különösen autóvezetésnél kell nagyon vigyáznod. 11.37-kor a Hold belép a Bak jegyébe, így a délután koncentrált munkavégzéssel fog eltelni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.


Csak ma, egy rövid Holdszünet után (10.45-11.37) jössz ismét igazán lendületbe. A Hold a Bak jegyében megadja a szükséges alapot, így minden, amit teszel harmonikus és helyes lesz. Ez lesz a heted legjobb ideje. Magad is észreveszed, mennyire könnyen végzel minden feladatoddal. Este boldog leszel. Ha egyedül volnál, azt is áldásnak fogod érezni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.


A mai nap kezdetben még a Nyilas jegyében álló Hold befolyása alatt áll. 11.37-től aztán a Hold belép a Bak jegyébe. Ő segíteni akar neked hétvégi bevásárlásaid elintézésében, és közben optimális körülmények között vásárolhatsz. Este Szaturnusz felvet néhány kérdést, amik komoly fejtörést jelentenek számodra.

Napi horoszkóp - rák

Rák


A mai napon nincs sok változás. Az egyetlen különbség, egy érdekes találkozásban lesz részed. A Bakban álló Hold alatt biztonságban érzed magad, és öntudatosan lépsz fel. Ma tudatára ébredsz annak, hogy környezetedben hányan figyelnek rád. Sokan kérnek tanácsot tőled.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.


Ez a nap is jól kezdődik. A Hold a Nyilas jegyében marad. Ez felgyújtja saját tüzedet. 10.45-kor Holdszünet kezdődik, melyet Mars vezet be. Most semmihez sem lehet hozzáfogni anélkül, hogy ne kellene számolnod az eredménytelenséggel. Ha szerencséd van, hagyhatod elmúlni ezt az időt anélkül, hogy fontos dolgokkal kellene foglalkoznod.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.


Kezdetben ma is a Nyilas jegyében álló Hold hat. 10.45-kor rövid, de kritikus Holdszünet kezdődik. Ne is fogj semmi fontos dologhoz, amíg 11.37-kor ez véget nem ér. A Hold ezután belép a Bak jegyébe. Hatását még Mars is erősíti, aki szintén a Bak jegye felé közelít. Plútóval szenvedélyes este vár rád. Vajon ki az a szerencsés, akivel eltöltöd?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.


Egy rövid Holdszünet után, ami 10.45-től 11.37-ig tart, a Hold ma belép a Bak jegyébe. Ez megkönnyíti a hétvégéhez végzett előkészületeket. Mindent könnyen el tudsz végezni, ami fontos a számodra. Este valaki megbánt, szitkozódik veled, szóhoz sem tudsz jutni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 2.


A Hold a Bak jegyében marad. Ez megajándékoz erővel és a szükséges nyugalommal – gondolná az ember. Azonban Merkúr, Mars és Plútó is hatnak: izgalom van a levegőben, bár ennek egy kellemes fajtájáról van most szó. Ha szingli vagy,akkor ma nagyon jók az esélyeid. Szép lesz az estéd!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 2.

Kezdetben minden úgy megy tovább, mint a tegnapi napon. Csak röviddel 11 óra előtt megy szünetelni a Hold. Egy ilyen intenzív héten, mint ez, a Holdszünet amúgy is kapóra jön. Mindent lelassít egy kicsit, ami egészségügyi szempontból is jó. Délutánra a Hold belép a Bak jegyébe. Azt mondanám, csak most kezdődnek újra a mindennapok, ér véget végérvényesen a Napfogyatkozás utóhatása. Most elintézhetsz mindent, amivel a héten elmaradtál.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.


A mai napon egy rövid Holdszünet után a Hold a te jegyedben áll. Most mindenekelőtt a belső elégedettség és a szerelem állnak előtérben. Fordíts időt azokra az emberekre, akik fontosak a számodra, ha másképp nem, legalább gondolatban. Este a Hold és Plútó meglehetősen szenvedélyes klímát produkálnak.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.


Vidáman ébredsz ma reggel, és serényen látsz neki napi teendőidnek. 10.45 és 11.37 között feltétlenül tartsál szünetet, mert a Hold is ezt teszi. Ezután a Hold belép a Bak jegyébe. A Holdszünet miatt keletkezett lemaradásodat most könnyedén behozod. Este Mars belép a Bak jegyébe. Kíméld magad! Vegyél egy kellemes fürdőt!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.


Reggel felébredsz, és már semmit nem érzel a Napfogyatkozás erejéből. Elhagyott a Hold? Nem! Csak visszalép, és átengedi helyét Neptunusznak. Ő viszont gyengít. Azt azonban meg kell értened, hogy ez a gyengeség valójában erő. Ha ugyanis gyengébb vagy, akkor óvatosabban és kedvesebben jársz el. És most ezen múlik minden.

Napi horoszkóp

Németh Ágnes

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: